« بازگشت

اولین وبینار مشترک دانشگاه شیراز، جامعه و صنعت با مشارکت مجموعه زرین غزال (دایتی) برگزار شد

اولین وبینار مشترک دانشگاه شیراز، جامعه و صنعت با مشارکت مجموعه زرین غزال (دایتی) برگزار شد


نخستین وبینار از سلسله وبینارهای مشترک دانشگاه شیراز، جامعه و صنعت با مشارکت شرکت دایتی و به همت دفتر امور فناوری و طرح های کاربردی (ارتباط با صنعت) دانشگاه شیراز در روز شنبه 20 دی ماه برگزار شد.

این وبینار با محوریت غذای سالم، با دو موضوع اصلی "جایگاه ویژه صنعت لبنیات در سلامت غذایی جوامع" و "بستنی و لبنیات از شایعه تا واقعیت" و با سخنرانی دکتر محمدهادی اسکندری، دکتر سید شهرام شکرفروش و خانم دکتر مرجان مجدی نسب از دانشگاه شیراز و دکتر علیرضا بدل توانا، دکتر سید محمدجواد موسوی، دکتر گیتی کریم و مهندس سحر بحرانی به صورت مجازی اجرا شد.

 

دکتر محمدهادی اسکندری عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز در مورد موضوع کاربرد پروبیوتیک ها در صنعت شیر، افق های پیش رو، مطالبی را مطرح کرد و پرسید: آیا به همین سادگی است که بر روی مواد غذایی برچسب پروبیوتیک بخورد و عنوان شود که برای سلامت مصرف کننده قابل توصیه است؟ ایشان گفت: ازین لحاظ می خواهیم نگاهی به این مسئله بیاندازیم و نهایتاً هدف این است که به صنعت و دانشگاه یادآوری شود که برای تولید غذاهایی که برای مصرف کننده سودآوری داشته باشد، باید همکاری های تنگاتنگی بین صنعت و دانشگاه صورت بگیرد تا بشود یک غذا را با اطمینان به عنوان یک غذای فراسودمند به دست مصرف کننده رساند.

دکتر اسکندری ذکر کرد: شاید جالب باشد بدانید ما انسانها بیشتر از اینکه سلول های انسانی داشته باشیم میکروب داریم حدود 70 الی80 درصد سلول های درون بدن سلول های میکروبی هستند و ما کمتر به آن توجه می کنیم.

وی همچنین از اهمیت پروبیوتیک ها بر جسم، مطالبی را عنوان کرد و تأکید کرد که پروبیتیک ها می توانند به ما کمک کنند پس با دقت نظر بیشتری به آن توجه کنیم. زیرا پروبیوتیک ها با اثرات مثبتی که بر جای می گذارند می توانند روی خواب، پرخاشگری، چاقی، لاغری و ایجاد برخی سرطان ها و ... نیز مؤثر باشند.

 

در ادامه دکتر سید شهرام شکرفروش عضو هیأت علمی دانشکده دامپزشکی نیز در مورد موضوع کیفیت شیر خام از تولید تا سکوی دریافت مواردی را ارائه کرد.

دکتر سید جواد موسوی مدیر تضمین کیفیت شرکت دایتی با صحبت بر روی موضوع تضمین کیفیت، GMP، Monitoring، Sop، CRM ، به تشریح تضمین کیفیت و فعالیت های مرتبط پرداخت و گفت: در واقع تضمین کیفیت به معنای مجموعه ای از اقدامات برنامه ریزی شده و سیستماتیک ضروری است و برای ایجاد اطمینان از اینکه یک محصول استانداردهای کیفی خاصی را برآورده می کند لازم است.

 

دکتر گیتی کریم استاد پیشکسوت دانشگاه تهران هم در مورد شیر و نقش آن در تغذیه انسان مطالبی را بیان کرد. وی تأکید داشت: علت انتخاب این موضوع اینست که دسترسی و گسترش فضای مجازی و رسانه های همگانی باعث شده است که مطالبی صحیح و ناصحیح در مورد مواد غذایی مختلف من جمله شیر منتشر شود و بسیاری از اوقات این اطلاعات به صورت نادرست به کاربران منتقل می شود. بنابراین ضروری است که به جامعه آگاهی داده شود و اطلاعات صحیح در دسترس همگان قرار داده شود.

در ادامه دکتر محسن تقوی رئیس دانشکده کشاورزی، دکتر علیرضا بدل توانا مدیر تحقیق و توسعه شرکت زرین غزال (دایتی)، مهندس سحر بحرانی مسئول فنی شرکت دایتی به بیان سخنان و نظرات خود پرداختند و در پایان دکتر مرجان مجدی نسب عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز  با موضوع لبنیات سنتی و آنچه باید بدانیم، مواردی را جهت شرکت کنندگان در وبینار ارائه کرد.

 


آخرین اخبار

مراسم افتتاحیه سراسری پروژه های دانشگاهی با حضور ریاست جمهوری انجام شد
مراسم افتتاحیه سراسری پروژه های دانشگاهی با حضور ریاست جمهوری انجام شد
در این مراسم که یکی از معاونین وزیر در یکی از دانشگاهها به نمایندگی حضور داشت، میزبان طرح های ارتباط با صنعت و دوربین اصلی دانشگاه علم و صنعت و دانشگاه شیراز نیز به عنوان میزبان دوربین فرعی بود . پروژه های دانشگاه شیراز همه مرتبط با حوزه های...
ورود نماینده شیراز به درخواست تأمین اعتبار پژوهشی کمیته علمی ستاد مقابله با بحران کرونا فارس
ورود نماینده شیراز به درخواست تأمین اعتبار پژوهشی کمیته علمی ستاد مقابله با بحران کرونا فارس
کمیته علمی ستاد مقابله با بحران کرونا استان فارس که به دستور استاندار فارس تشکیل و دبیرخانه این کمیته علمی در دانشگاه شیراز مستقر گردید و دکتر حمید نادگران رئیس دانشگاه شیراز به عنوان دبیر کمیته علمی، دکتر سید مجتبی زبرجد معاون پژوهش و فناوری...
فعالیت ‌ها‌ و‌دستاوردهای‌ مرکز مطالعات ادبیات کودک و نوجوان دانشگاه شیراز
فعالیت ‌ها‌ و‌دستاوردهای‌ مرکز مطالعات ادبیات کودک و نوجوان دانشگاه شیراز
دکتر سعید حسام پور، رئیس مرکز مطالعات ادبیات کودک و نوجوان دانشگاه شیراز و استاد بخش زبان و ادبیات فارسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شیراز در خصوص رسالت این مرکز گفت: پیش از تأسیس گرایش ادبیات کودک و نوجوان در دانشگاه شیراز، در ایران...
معرفی دکتر مرتضی اسمعیلی عضو هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شیراز و دستاوردهای ایشان در حوزه ارتباط با جامعه و صنعت
معرفی دکتر مرتضی اسمعیلی عضو هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شیراز و دستاوردهای ایشان در حوزه ارتباط با جامعه و صنعت
دکتر مرتضی اسمعیلی استادیار گروه علوم سیاسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شیراز پیرامون میزان ارتباط خود با صنعت گفت: با توجه به اینکه ماهیت رشته های علوم انسانی و فنی با یکدیگر متفاوت می باشد، لذا ابتدا می بایست در نوع ارتباط این دو با جامعه و...
اولین جلسه کارگروه تخصصی ستاد هماهنگی و مدیریت تالاب های استان فارس در دانشگاه شیراز برگزار شد.
اولین جلسه کارگروه تخصصی ستاد هماهنگی و مدیریت تالاب های استان فارس در دانشگاه شیراز برگزار شد.
اولین جلسه کارگروه تخصصی ستاد هماهنگی و مدیریت تالاب های استان فارس در راستای طرح مطالعه، حفاظت و احیای تالاب ها و دریاچه های استان فارس و با هدف تشریح اقدامات صورت گرفته در دانشگاه شیراز تشکیل شد. دکتر حمید ظهرابی مدیرکل حفاظت محیط زیست...