« بازگشت

اولین وبینار مشترک دانشگاه شیراز، جامعه و صنعت با مشارکت مجموعه زرین غزال (دایتی) برگزار شد

اولین وبینار مشترک دانشگاه شیراز، جامعه و صنعت با مشارکت مجموعه زرین غزال (دایتی) برگزار شد


نخستین وبینار از سلسله وبینارهای مشترک دانشگاه شیراز، جامعه و صنعت با مشارکت شرکت دایتی و به همت دفتر امور فناوری و طرح های کاربردی (ارتباط با صنعت) دانشگاه شیراز در روز شنبه 20 دی ماه برگزار شد.

این وبینار با محوریت غذای سالم، با دو موضوع اصلی "جایگاه ویژه صنعت لبنیات در سلامت غذایی جوامع" و "بستنی و لبنیات از شایعه تا واقعیت" و با سخنرانی دکتر محمدهادی اسکندری، دکتر سید شهرام شکرفروش و خانم دکتر مرجان مجدی نسب از دانشگاه شیراز و دکتر علیرضا بدل توانا، دکتر سید محمدجواد موسوی، دکتر گیتی کریم و مهندس سحر بحرانی به صورت مجازی اجرا شد.

 

دکتر محمدهادی اسکندری عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز در مورد موضوع کاربرد پروبیوتیک ها در صنعت شیر، افق های پیش رو، مطالبی را مطرح کرد و پرسید: آیا به همین سادگی است که بر روی مواد غذایی برچسب پروبیوتیک بخورد و عنوان شود که برای سلامت مصرف کننده قابل توصیه است؟ ایشان گفت: ازین لحاظ می خواهیم نگاهی به این مسئله بیاندازیم و نهایتاً هدف این است که به صنعت و دانشگاه یادآوری شود که برای تولید غذاهایی که برای مصرف کننده سودآوری داشته باشد، باید همکاری های تنگاتنگی بین صنعت و دانشگاه صورت بگیرد تا بشود یک غذا را با اطمینان به عنوان یک غذای فراسودمند به دست مصرف کننده رساند.

دکتر اسکندری ذکر کرد: شاید جالب باشد بدانید ما انسانها بیشتر از اینکه سلول های انسانی داشته باشیم میکروب داریم حدود 70 الی80 درصد سلول های درون بدن سلول های میکروبی هستند و ما کمتر به آن توجه می کنیم.

وی همچنین از اهمیت پروبیوتیک ها بر جسم، مطالبی را عنوان کرد و تأکید کرد که پروبیتیک ها می توانند به ما کمک کنند پس با دقت نظر بیشتری به آن توجه کنیم. زیرا پروبیوتیک ها با اثرات مثبتی که بر جای می گذارند می توانند روی خواب، پرخاشگری، چاقی، لاغری و ایجاد برخی سرطان ها و ... نیز مؤثر باشند.

 

در ادامه دکتر سید شهرام شکرفروش عضو هیأت علمی دانشکده دامپزشکی نیز در مورد موضوع کیفیت شیر خام از تولید تا سکوی دریافت مواردی را ارائه کرد.

دکتر سید جواد موسوی مدیر تضمین کیفیت شرکت دایتی با صحبت بر روی موضوع تضمین کیفیت، GMP، Monitoring، Sop، CRM ، به تشریح تضمین کیفیت و فعالیت های مرتبط پرداخت و گفت: در واقع تضمین کیفیت به معنای مجموعه ای از اقدامات برنامه ریزی شده و سیستماتیک ضروری است و برای ایجاد اطمینان از اینکه یک محصول استانداردهای کیفی خاصی را برآورده می کند لازم است.

 

دکتر گیتی کریم استاد پیشکسوت دانشگاه تهران هم در مورد شیر و نقش آن در تغذیه انسان مطالبی را بیان کرد. وی تأکید داشت: علت انتخاب این موضوع اینست که دسترسی و گسترش فضای مجازی و رسانه های همگانی باعث شده است که مطالبی صحیح و ناصحیح در مورد مواد غذایی مختلف من جمله شیر منتشر شود و بسیاری از اوقات این اطلاعات به صورت نادرست به کاربران منتقل می شود. بنابراین ضروری است که به جامعه آگاهی داده شود و اطلاعات صحیح در دسترس همگان قرار داده شود.

در ادامه دکتر محسن تقوی رئیس دانشکده کشاورزی، دکتر علیرضا بدل توانا مدیر تحقیق و توسعه شرکت زرین غزال (دایتی)، مهندس سحر بحرانی مسئول فنی شرکت دایتی به بیان سخنان و نظرات خود پرداختند و در پایان دکتر مرجان مجدی نسب عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز  با موضوع لبنیات سنتی و آنچه باید بدانیم، مواردی را جهت شرکت کنندگان در وبینار ارائه کرد.

 


آخرین اخبار

مالیات قراردادهای پژوهشی، به صورت مقطوع 5 درصد اعمال خواهد شد و قراردادها مشمول مالیات پلکانی نخواهند بود
مالیات قراردادهای پژوهشی، به صورت مقطوع 5 درصد اعمال خواهد شد و قراردادها مشمول مالیات پلکانی نخواهند بود
به اطلاع می رساند، مبنای محاسبه مالیات پرداخت های سال 1402 دانشگاه ها، مراکز و موسسات آموزش عالی به اعضای هیئت علمی در اجرای قراردادهای پژوهشی و تحقیقاتی، مفاد قسمت اخیر تبصره (2) ماده واحده قانون اصلاح ماده (86) قانون مالیاتهای مستقیم، جاری خواهد...
چالش هفتگی سامانه
چالش هفتگی سامانه "نان"
طرح احیای چاه های بسته و کم بازده نفتی مالک : پارک فناوری و نوآوری صنعت نفتمهلت ارسال ایده: 1402/7/8مخاطبان: دانشکده های شیمی، مهندسی شیمی، نفت، مواد و مکانیک، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ها،...
چالش هفتگی سامانه
چالش هفتگی سامانه "نان"
به اطلاع می رساند، به منظور کمک به کاربردی نمودن دانش، تحقیقات و پارسا(پایان نامه و رساله) های دانشگاهی، پایش و پردازش نیازهای کشور، تعداد 22 نیاز ثبت شده در سامانه نظام ایده ها و نیازها که در تاریخ 04/06/1402 به عنوان چالش هفته انتخاب شده اند به...
چالش هفتگی سامانه
چالش هفتگی سامانه "نان"
به اطلاع می رساند، به منظور کمک به کاربردی نمودن دانش، تحقیقات و پارسا(پایان نامه و رساله) های دانشگاهی، پایش و پردازش نیازهای کشور، تعداد 20 نیاز ثبت شده در سامانه نظام ایده ها و نیازها که در تاریخ 28/05/1402 به عنوان چالش هفته انتخاب شده اند به...
شیوه نامه اجرای برنامه حمایت از دانشگاه ها و موسسات پژوهشی ماموریت گرا
شیوه نامه اجرای برنامه حمایت از دانشگاه ها و موسسات پژوهشی ماموریت گرا
بنیاد ملی علم ایران (صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور)در نظر دارد از دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی که به صورت ماموریت گرا و در راستای حل مسائل استانی و ملی گام حمایت از دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی مأموریت برمیدارند، به طور ویژه حمایت نماید. در این...