« بازگشت

برگزاری اولین جلسه هم اندیشی کارگروه اکتشاف نفت به صورت مجازی در دانشگاه شیراز

برگزاری اولین جلسه هم اندیشی کارگروه اکتشاف نفت به صورت مجازی در دانشگاه شیراز


 

 

در پی انعقاد تفاهم‌نامه‌ی همکاری های علمی و پژوهشی فیمابین دانشگاه شیراز  و مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و پیرو دستور دکتر حمید نادگران ریاست دانشگاه شیراز ، کارگروه مشترکی  با حضور دکتر سید فخرالدین افضلی مدیر امور فناوری و طرح های کاربردی و تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه شیراز با هدف اجرایی‌کردن مفاد تفاهم‌نامه مذکور در روز چهارشنبه 12 آذر به صورت مجازی تشکیل شد.

در ابتدا دکتر افضلی پیرامون انعقاد تفاهم نامه دانشگاه شیراز و مدیریت اکتشاف و موارد مرتبط با آن سخنانی را بیان کرد. ایشان همچنین به جلسات برگزار شده بین ریاست و معاونین ستادی دانشگاه شیراز با ریاست مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت و جلسه ریاست دانشگاه با مدیریت دفتر ارتباط با صنعت جهت کاربردی تر نمودن هر چه سریع تر موضوعات تفاهم نامه اشاره کرد و بر شبکه سازی بین رشته ای جهت اجرای تفاهم نامه ها در سطح دانشگاه به منظور بکارگیری ظرفیتهای دانشگاه بعنوان یکی از سیاستهای کلیدی وزارت عتف تأکید نمود.

وی گفت: هدف اصلی این تفاهم نامه در ابتدا  دانشجویان تحصیلات تکمیلی است و با توجه به اختصاص این موضوع از سوی مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران به صورت پروژه های بزرگ و چند دانشجویی، بر افزایش به موقع ظرفیت پذیرش دانشجو جهت ارتباط مؤثر با مدیریت اکتشاف در رشته های مرتبط تأکید می شود.

مدیر امور فناوری و طرح های کاربردی دانشگاه شیراز افزود: تلاش بر این است تا این ارتباط در جهت کاربردی نمودن موضوعات پایان نامه ای پیش رود.

ایشان همچنین همکاران دانشگاهی خود را در جهت حرکت به سمت کاربردی نمودن پایان نامه ها تشویق کرد.

در پایان، دکتر افضلی ذکر کرد: رشته های مختلف در زمینه های مختلف از جمله مباحث مهم زیست محیطی، علوم پایه و کاربردی و حتی علوم انسانی می توانند همکاری مفیدی با مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت داشته باشند و بحث افزایش ظرفیت دانشجو با توجه به زمان محدود باید به موقع صورت پذیرد.

 

دکتر امیر کریمیان طرقبه عضو هیئت علمی بخش علوم زمین دانشگاه شیراز و رابط دانشگاه با مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران نیز در مورد مسیر طی شده تا انعقاد تفاهم نامه و زحمات همکاران در این زمینه مطالبی را عنوان کرد و آن را نقطه آغازی جهت انجام پروژه های ارتباط با صنعت دانشگاه شیراز با مدیریت اکتشاف نفت برشمرد.

ایشان همچنین بر لزوم نیاز ایجاد رشته تخصصی در این زمینه و همکاری رشته ها و دانشکده های مرتبط بویژه دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز در جهت افزایش ظرفیت دانشجو و اختصاص آن به مباحث زمین شناسی و اکتشاف نفت تا راه اندازی رشته مربوطه تاکید کرد.

در ادامه ، دکتر مسعود ریاضی ریاست دانشکده مهندسی شیمی،  نفت و گاز نیز ضمن ابراز خرسندی از انعقاد این تفاهم نامه، از ارتباط این دانشکده با مدیریت اکتشاف و همچنین تجهیزات و امکانات موجود در ارتباط کاربردی با این مدیریت نکاتی را برشمرد و از توانمندی های این دانشکده جهت انجام مؤثر این ارتباط مواردی را عنوان کرد.

 ایشان اظهار داشت: دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز آمادگی هر گونه همکاری با مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران را دارد و بر همکاری توانمند دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز تأکید کرد.

در ادامه جلسه، دیگر اعضای این کارگروه از جمله آقایان دکتر کلانتری و دکتر ویس کرمی نیز به بیان نظرات خود پرداختند.

 لازم به ذکر است این تفاهم‌نامه، با هدف همکاری طرفین در زمینه‌های ۱.شناسایی و تعریف موضوع پایان‌نامه‌های دانشجویی تحصیلات تکمیلی موردنیاز و ارائه‌ی خدمات علمی متقابل 2. .همکاری در زمینه‌ی افزایش تولیدات علمی اعم از مقاله، کتاب و... ۳. ایجاد تسهیلات لازم برای شرکت اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه در برنامه‌های آموزشی کوتاه‌مدت و بلندمدت مدیریت اکتشاف و متقابلا دانشگاه در چارچوب مقررات مربوطه، به‌مدت ۵سال منعقد شده است.

 

                                                                                                                                                                 


آخرین اخبار

فراخوان عضویت در هسته‌های مسئله محور علمی- پژوهشی سال تحصیلی 03-1402.
فراخوان عضویت در هسته‌های مسئله محور علمی- پژوهشی سال تحصیلی 03-1402.
به اطلاع می رساند بنیاد ملی نخبگان با هدف پشتیبانی از دانشجویان برتر دوره‌های کارشناسی (سال های سوم و چهارم)، کارشناسی‌ارشد و دکتری‌تخصصی و به منظور آشناسازی اجتماع نخبگانی علمی با نیازها و مسائل کشور و ترغیب آنان به کار گروهی برای حل این مسائل طرح...
مالیات قراردادهای پژوهشی، به صورت مقطوع 5 درصد اعمال خواهد شد و قراردادها مشمول مالیات پلکانی نخواهند بود
مالیات قراردادهای پژوهشی، به صورت مقطوع 5 درصد اعمال خواهد شد و قراردادها مشمول مالیات پلکانی نخواهند بود
به اطلاع می رساند، مبنای محاسبه مالیات پرداخت های سال 1402 دانشگاه ها، مراکز و موسسات آموزش عالی به اعضای هیئت علمی در اجرای قراردادهای پژوهشی و تحقیقاتی، مفاد قسمت اخیر تبصره (2) ماده واحده قانون اصلاح ماده (86) قانون مالیاتهای مستقیم، جاری خواهد...
چالش هفتگی سامانه
چالش هفتگی سامانه "نان"
طرح احیای چاه های بسته و کم بازده نفتی مالک : پارک فناوری و نوآوری صنعت نفتمهلت ارسال ایده: 1402/7/8مخاطبان: دانشکده های شیمی، مهندسی شیمی، نفت، مواد و مکانیک، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ها،...
چالش هفتگی سامانه
چالش هفتگی سامانه "نان"
به اطلاع می رساند، به منظور کمک به کاربردی نمودن دانش، تحقیقات و پارسا(پایان نامه و رساله) های دانشگاهی، پایش و پردازش نیازهای کشور، تعداد 22 نیاز ثبت شده در سامانه نظام ایده ها و نیازها که در تاریخ 04/06/1402 به عنوان چالش هفته انتخاب شده اند به...
چالش هفتگی سامانه
چالش هفتگی سامانه "نان"
به اطلاع می رساند، به منظور کمک به کاربردی نمودن دانش، تحقیقات و پارسا(پایان نامه و رساله) های دانشگاهی، پایش و پردازش نیازهای کشور، تعداد 20 نیاز ثبت شده در سامانه نظام ایده ها و نیازها که در تاریخ 28/05/1402 به عنوان چالش هفته انتخاب شده اند به...