اولین کارگاه مجازی فرصت مطالعاتی اساتید در جامعه و صنعت در دانشگاه شیراز برگزار شد.

اولین کارگاه مجازی فرصت مطالعاتی اساتید در جامعه و صنعت در دانشگاه شیراز برگزار شد.


قسمت اول از کارگاه مجازی فرصت مطالعاتی اساتید در جامعه و صنعت  با موضوع آشنایی با روند پذیرش و انعقاد قراردادهای پژوهشی ارتباط با جامعه و صنعت به همت دفتر امور فناوری و طرح های کاربردی دانشگاه شیراز در روز شنبه 23/12/99 .برگزار شد.

در این کارگاه که به صورت مجازی برگزار شد، مدیر امور فناوری و طرح های کاربردی دکتر سید فخرالدین افضلی ، معاونت دفترامور فناوری و طرح های کاربردی خانم مهندس الهام امامی، کارشناس حقوقی دفتر خانم الهام خصوصی و 59 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه شیراز شرکت داشتند.

در ابتدای برگزاری کارگاه، دکتر افضلی ضمن خوشامد گویی به شرکت کنندگان در کارگاه، در ارتباط با روند کلی انعقاد قراردادها، دغدغه ها و مسائلی همچون بیمه و مالیات قراردادهای مرتبط با جامعه - صنعت  مطالبی را توضیح داد.

در ادامه، خانم مهندس امامی معاونت دفتر امور فناوری و طرح های کاربردی در خصوص فرم های سهام و رویه، دلایل انجام این مراحل و انتقال تعهدات مجاز به متخصصان فنی که مجریان قراردادها می باشند مطالب را ارائه نمود.

کارشناس حقوقی دفتر امور فناوری و طرح های کاربردی نیز ضمن تشریح  مواردی مبنی بر مفاد کلی و اصول حاکم بر قراردادها، به روند شکل گیری و انعقاد قرارداد های پژوهشی مرتبط با صنعت، تنظیم ضمانت نامه ها، ارتباطات و اهمیت ثبت قراردادها دردفتر امورفناوری و طرح های کاربردی قبل از نهایی شدن اشاره کرد.

در ادامه ی برگزاری کارگاه نیز  سه تن از اعضای  هیأت علمی و مجریان دارای قراردادهای متعدد در  دانشگاه شیراز دکتر ابراهیم  فرجاه، دکترداریوش مولا و دکتر سید زهره عظیمی فر تجربیات گرانبهای خود را در زمینه های مختلف از جمله ارتباط با صنعت، اخذ قراردادها و ارائه پروپوزال تا ارتباطات پس از قرارداد را با شرکت کنندگان در کارگاه به اشتراک گذاشتند.

اهم مطالبی که مجریان دارای قراردادهای متعدد تحت عنوان روش های مؤثر  ارتباط با جامعه و صنعت در جهت حفظ اعتماد جامعه و صنعت و تأثیر آن بر اخذ قراردادها توسط دانشگاهیان مطرح کردند به شرح ذیل می باشد:

  1. ارتباط صمیمانه هم پایه و پرهیز از نگاه از بالا به پایین به صنعت و جامعه
  2. پاسخگو بودن و در دسترس بودن مستمر
  3.  ارتباطات همیشگی نه فقط در چهارچوب قرارداد ،بلکه لزوم استمرار آن حتی پس از اختتام قرارداد
  4.  ارسال پروپوزال و پیگیری های متعدد.

در پایان نیز زمانی برای ایراد پرسش ها به حاضرین در جلسه اختصاص داده شد و مدیر امور فناوری و طرح های کاربردی دکتر افضلی نیز پاسخ گوی پرسش ها بود.


آخرین اخبار

فراخوان عضویت در هسته‌های مسئله محور علمی- پژوهشی سال تحصیلی 03-1402.
فراخوان عضویت در هسته‌های مسئله محور علمی- پژوهشی سال تحصیلی 03-1402.
به اطلاع می رساند بنیاد ملی نخبگان با هدف پشتیبانی از دانشجویان برتر دوره‌های کارشناسی (سال های سوم و چهارم)، کارشناسی‌ارشد و دکتری‌تخصصی و به منظور آشناسازی اجتماع نخبگانی علمی با نیازها و مسائل کشور و ترغیب آنان به کار گروهی برای حل این مسائل طرح...
مالیات قراردادهای پژوهشی، به صورت مقطوع 5 درصد اعمال خواهد شد و قراردادها مشمول مالیات پلکانی نخواهند بود
مالیات قراردادهای پژوهشی، به صورت مقطوع 5 درصد اعمال خواهد شد و قراردادها مشمول مالیات پلکانی نخواهند بود
به اطلاع می رساند، مبنای محاسبه مالیات پرداخت های سال 1402 دانشگاه ها، مراکز و موسسات آموزش عالی به اعضای هیئت علمی در اجرای قراردادهای پژوهشی و تحقیقاتی، مفاد قسمت اخیر تبصره (2) ماده واحده قانون اصلاح ماده (86) قانون مالیاتهای مستقیم، جاری خواهد...
چالش هفتگی سامانه
چالش هفتگی سامانه "نان"
طرح احیای چاه های بسته و کم بازده نفتی مالک : پارک فناوری و نوآوری صنعت نفتمهلت ارسال ایده: 1402/7/8مخاطبان: دانشکده های شیمی، مهندسی شیمی، نفت، مواد و مکانیک، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ها،...
چالش هفتگی سامانه
چالش هفتگی سامانه "نان"
به اطلاع می رساند، به منظور کمک به کاربردی نمودن دانش، تحقیقات و پارسا(پایان نامه و رساله) های دانشگاهی، پایش و پردازش نیازهای کشور، تعداد 22 نیاز ثبت شده در سامانه نظام ایده ها و نیازها که در تاریخ 04/06/1402 به عنوان چالش هفته انتخاب شده اند به...
چالش هفتگی سامانه
چالش هفتگی سامانه "نان"
به اطلاع می رساند، به منظور کمک به کاربردی نمودن دانش، تحقیقات و پارسا(پایان نامه و رساله) های دانشگاهی، پایش و پردازش نیازهای کشور، تعداد 20 نیاز ثبت شده در سامانه نظام ایده ها و نیازها که در تاریخ 28/05/1402 به عنوان چالش هفته انتخاب شده اند به...